Team

Karl


Maeskes Roem is voor Karl als een vierde dochter. De passie voel je van mijlenver. Deze man is het kloppende hart van het bedrijf. 

Tina


Op het bureel zorgt Tina voor de verwerking van alle bestellingen.

Met kennis van zaken leidt ze Maeskes Roem in goede banen. Als moederkloek houdt zij een oogje in het zeil. Heeft iemand een vraag? Tina geeft je graag het antwoord!

Jan


Met zijn passie voor koffiebranden is hij blij dat hij jouw koffieboontjes mag roosteren. Hij kent het bedrijf van binnen en van buiten. Hij is onze master blender en rots in de branding. 

Laura


De liefde voor koffie zit in Laura haar genen. Koffie stroomt door Laura’s aderen. Haar heldere kijk en innovatief denkpatroon brengen toekomstmogelijkheden met zich mee.

Celia


Met creativiteit in de vingers en een strategische mindset blaast Celia de marketingstrategie nieuw leven in. 

Celia is verantwoordelijk voor de webshop en de huiswinkel. Ze helpt jullie met plezier verder naar het vinden van jouw favoriete koffie!

Jarne


Jarne is verantwoordelijk voor het sorteren van de groene koffiebonen en het branden van de koffie. Hij is werkzaam als operator en eindverantwoordelijke van het verpakkingsgedeelte in de productie. Moet er een camion geladen of gelost worden dan staat hij klaar met de heftruck. Hij weet iedereen te charmeren en geeft elke dag het beste van zichzelf! De gebroeders Podevyn zijn een meerwaarde voor ons team!

Robbe


Robbe is in zijn element wanneer hij op de baan vertoeft. Hij houdt ervan om de bestellingen weg te brengen in één van onze elektrische wagens. Klantvriendelijkheid staat bij Robbe centraal. Deze man weet van aanpakken! Op de bureau helpt hij met het voorbereiden van de productiepapieren, de planning en het logistieke gedeelte.

Patrick


Patrick is het technische neusje van de zalm. Als koffiemachine operator zorgt hij ervoor dat iedereen met één druk op de knop kan genieten van zijn tasje koffie.

4 generaties aan kennis en passie voor ons product

Zorgvuldig gekozen koffiebonen, ambachtelijk brandproces, smaak verzekerd

Bekijk het assortiment