Uw winkelwagen is leeg.
Intenso intensiteit 8 Er zijn vijf soorten koffie capsules. Deze aluminium capsules zijn nespresso compatibel. Er zitten.. Product #: Intenso Regular price: $3.40 $3.40 4967
Maeskes Roem

Intenso intensiteit 8

Prijs: €3.60

- +
Omschrijving

Er zijn vijf soorten koffie capsules.

Deze aluminium capsules zijn nespresso compatibel.

Er zitten 10 stuks capsules in 1 verpakking.
€ 3,60 per verpakking (= 10 )

Allegro = intensiteit 6
Deze evenwichtige espresso verrast met accenten van cacao en een vleugje pompelmoes. Bij het proeven ontdek je het meteen: deze koffie ligt soepel en zacht in de mond.

Intenso = intensiteit 8
Met deze intense espresso geniet je van een lange, krachtige nasmaak van cacao. Het subtiele vleugje pompelmoes verfrist en verrast. De Robusta bonen in deze melange zorgen voor extra pit.

Risoluto = intensiteit 9
Deze stevige espresso verwelkomt je met een zacht en kruidig aroma. De ronde body en de lange nasmaak van walnoten zorgen voor een vol gevoel in de mond. Met zijn subtiel zuurtje is hij de gedroomde opkikker.

Undici = intensiteit 11
Zet je schrap voor een buitengewoon intense espresso. De donker gebrande Arabica melange geeft een volle textuur en een krachtige bitterheid in je kopje. De ideale koffie voor de ware espresso-kenner.

Decaf = intensiteit 8
Van deze medium gebrande cafeïnevrije koffie geniet je de hele dag door. De espresso melange heeft een complex aroma van rode wijn en hout. Met zijn fruitige toetsen is dit een smaakvolle afsluiter van je diner.

BINNENKORT: gearomatiseerde capsules

           maeskens wit
 
Openingsuren:
maandag tot vrijdag
9u-12u & 13u-18u
zaterdag 9u-12u
 
Jaarlijks verlof 2020:
van 20 juli tem 3 augustus

 

Contactinfo

  • Maeskes Roem bvba
    Kortenbosdries 8-10
    B-9310 Moorsel
    BTW: BE0637827062